Nieuws

Doodswraak

Regie:

Annoesjka Breemans

Het stuk:

‘Doodswraak’ of ‘Deadly Revenge.’ is een grappige, psychologische en erotische thriller, sexy en bovennatuurlijk.
Paul, een man met een erg duister verleden, wilt een nieuw leven beginnen met zijn nichtje en jeugdvriendin Melanie. Zij weet helemaal niets af van zijn diepste geheimen.
Samen met Rik, de broer van Melanie en Suzan, de vrouw van Paul, die beiden zijn ‘overgegaan’ door de hand van Paul, maken we een tocht door het brein van een tweevoudig moordenaar, die tweemaal werd vrijgesproken.
De enige manier om recht te laten geschieden is door de schuldige beide moorden te doen bekennen. Maar hoe zorg je ervoor dat hij bekent? Hoe laat je een seriemoordenaar een gevecht voeren met zijn geweten? De misdadiger wordt stevig op de rooster gelegd door zijn twee ‘wrekers’ maar… die zoeken ook een antwoord op de intrigerende vraag: “Bestaan er romantische relaties na de dood?”

Voor u spelen:

Carine Claus
Birthe Dekempe
Els Vrielynck
Johan Eeman

Speeldata:

Carine Claus
Kerry Herregodts
Johan Eeman
Dago Heijerick


Garamondi Teater is winnaar van de Cultuurprijs 2014 in de categorie "Vereniging of groep". Deze prijs werd uitgereikt op 5 december 2014 en was een initiatief van de Cultuurraad van Geraardsbergen.

Onze vereniging was genomineerd voor de vernieuwende ideeën die we al meer dan 30 jaar brengen binnen het theater in Geraardsbergen, zoals wij dat nu weer doen via ons repertoire Kamertheater.